Преміальні продукти, вирощені в чистих Карпатах
Головна » Новости »Що треба пити, щоб зі здоров’ям дружити?

Що треба пити, щоб зі здоров’ям дружити?

ТМ «Карпати Насолоджуйся» продовжує дивувати своїх споживачів . На цей раз новим продуктом в асортименті фірми став напій з цвіту бузини.

Ідея подарувати людям цей нектар з’явилась невипадково, адже саме травень та червень – це сезон цвітіння цієї рослини. ТМ «Карпати Насолоджуйся» виробляє свої продукти з сезонних плодів без їхнього попереднього заморожування, тому напій з цвіту бузини став чудовим доповненням асортименту фірми.

Дякуючи лікувальним властивостям, ця рослина завоювала неабияку популярність Завдяки користі, що приносять ці маленькі жовті квіточки, в народі їх називають «багажем здоров’я». Вони володіють протизапальними, антибактеріальними, жарознижувальними та навіть відхаркувальними властивостями. І це ще не все! Подейкують, що саме напій з цвіту бузини бореться з утворенням пухлин.

Сучасні технології та європейська рецептура дозволяють зберегти всю користь та первинність смаку бузини. Все це для того, щоб споживачі могли скуштувати здоровий напій без додавання барвників, ароматизаторів та штучних консервантів.

Продукція ТМ «Карпати Насолоджуйся» натуральна, тому що дарована самою природою!

21 червня 2016 р.