Преміальні продукти, вирощені в чистих Карпатах
Головна » Новости »Сертифікат Organic Standard

Сертифікат Organic Standard

РАДІ ПОВІДОМИТИ!

Продукція ТМ "Карпати Насолоджуйся" відповідає стандартам органічного виробництва. На сьогодні його отримали: Морс з бусниці, брусничний джем, чорничний джем, ожиновий джем, сік березовий, білі гриби.

Відмінні смакові якості, відсутність шкідливих домішок, високі стандарти якості органічної продукції, мають позитивний вплив на Ваш організм, охороняють Ваше здоров'я.

  • Органічні продукти безпечні для людини і навколишнього середовища, вони не забруднені нітратами, важкими металами, залишками пестицидів, гербіцидів та інших речовин хімічного синтезу.
  • Органічні продукти не містять хвороботворних мікроорганізмів, паразитів і алергенних компонентів.
    Органічні продукти не містять генетично модифікованих організмів та речовин, вироблених на їх основі.
  • Органічні продукти зберігають поживні властивості, якість, безпеку і натуральний склад при переробці, оскільки використовуються лише натуральні методи переробки і традиційні рецепти, природні речовини і матеріали для упаковки, заборонено використання синтетичних ароматизаторів, консервантів, добавок і т. д.
  • Вживання органічних продуктів побічно сприяє збереженню навколишнього середовища, а саме позитивно впливає на відтворення природної родючості ґрунтів, сприяє збільшенню природного біорізноманіття; поліпшує здоров'я тварин, оскільки застосовуються такі методи їх утримання, які узгоджуються з їх природними потребами і не заподіюють страждання тваринам.

Категорія ORGANIC

19 квітня 2017 р.